Onderhoud

HOW TO TAKE CARE OF YOUR JOE HART PRODUCT:

Bedankt voor je aankoop van een Joe Hart product.

Leer is een natuur product en gevoelig voor krassen. Dit is echter geen fout maar zorg er voor dat het product na verloop van tijd uniek wordt. Let in het begin wel goed op, in het bijzonder met lichte kleding, aangezien de oliën op het leer af kunnen geven. Als je het product een keer niet gebruikt, raad Joe Hart aan om het product in de meegeleverde tas te bewaren.

Zoals alle natuurlijke producten heeft ook leer goede zorg nodig. Om het uiterlijk van je Joe Hart product lang te behouden raden wij het volgende aan:

Voor de reiniging en bescherming van het leer raden wij aan om geen chemische middelen of producten te gebruiken, welke crèmes en oliën kunnen bevatten. Tevens adviseren wij schurende doekjes en schoonmaakmiddelen te vermijden. Mocht je product nat worden, gebruik dan een droog en licht doekje en laat het product vervolgens op natuurlijke wijze drogen. Bescherm het product tegen hitte en vocht. Het product dient nooit voor langere periodes aan direct zonlicht bloot gesteld te worden aangezien UV stralen het materiaal kunnen laten verbleken.

VERZORGING:
Heb je net een Joe Hart product gekocht? Het is nu belangrijk het goed te verzorgen zodat je er lang en veel plezier van gaat hebben!
Wij raden aan om het product een paar keer met een goed werkende leer verzorgingsspray te behandelen, welke verkrijgbaar is bij de schoenmaker of schoenwinkel. Op deze manier wordt het product water-en vuilafstotend. Zelfs hardnekkig vuil kun je er mee verwijderen

PREVENTIE:
Houd je Joe Hart producten uit de buurt van dingen  die vlekken kunnen veroorzaken (oliën vloeistoffen en vuil in het algemeen). Voorkomen is beter dan genezen.
indien bij klachten blijkt dat het produkt niet correct is behandeld en ingespoten met leer verzorgingsspray kan Joe Hart niet aansprakelijk worden gesteld en vervalt de garantie.